8 лет мы создаем лучшие проекты для вас!

День рождения Stfalcon.com

В этом году нашей команде исполнилось 8 лет! За время работы мы реализовали более 120 проектов, среди которых крупнейшие логистические и почтовые сервисы. Количество наших единомышленников выросло — нас уже более 45 специалистов. Как известно, кто хорошо работает, тот и отдыхает на полную! «Только сегодня и только для вас!» самые интересные моменты со Дня Рождения Stfalcon.com... Поехали!

Code’n’Coffee “Як розвивати стартапи і залучати інвестиції”

Code’n’Coffee

Зібралася чимала аудиторія послухати про залучення інвестицій у стартап від підприємця та програміста з Силіконової долини Олега Оксюка. На основі власного досвіду він розповів, куди звертатися, скільки грошей просити в інвесторів та які ідеальні умови створення стартапу. Це були цікаві історії, поради, секрети розвитку власної справи і, звісно, натхнення втілювати свою ідея в життя.

Роадшоу в Швеции

В июне 2017 года мы вместе с Пашей Ободом и другими компаниями съездили в роадшоу в Швецию в Стокгольм. Целью поездки было знакомство с бизнес-средой этой страны и налаживание деловых контактов с западными партнерами.

22 квітня на Javascript Frameworks Days зібралися javascript-гіки з метою похоліварити на тему, в кого фреймворк кращий і швидкодія більша, дізнатись щось нове зі світу JS та просто побачити один одного, бо проекти та дедлайни часто-густо заважають це робити.

Відгук на Symfony Camp 2016

29 жовтня у Києві ось уже в сьомий раз відбулася конференція під назвою Symfony Camp 2016, яка збирає сотні симфоністів з усієї України та країн-сусідів. Сама конференція проходила, як і зазвичай, в готелі «Козацький», який знаходиться в центрі Києва на Майдані Незалежності.

Враження від Smart Fest «Імідж. Брендинг. Самопрезентація»

Враження від Smart Fest Імідж. Брендинг. Самопрезентація

«Будь собою. Інші ролі уже зайняті»
Оскар Уайльд

8 і 9 жовтня дівоча маркетинг/івент команда Stfalcon.com провела вихідні у Львові — західній перлині України, що захоплює українську душу в будь-яку пору року. А приїхали ми не просто так, а на освітній офлайн-форум Smart Fest на тему: «Імідж. Брендинг. Самопрезентація», де вісім спікерів відкривали таємниці свого успіху і, звісно, надихали.

Сьомий день народження Stfalcon.com

29-го вересня нам виповнилося 7 років! День народження студії — хороша нагода покинути стіни офісу і кудись з’їздити, тож цього разу ми вирішили відвідати місто-фортецю Кам’янець-Подільський.

Гайда на SmartFest 2016!

Друзі, кого цікавить просування продукту, фірми або особистого бренду? Запрошуємо відвідати SmartFest у Льовові 8-9 жовтня!