22 квітня на Javascript Frameworks Days зібралися javascript-гіки з метою похоліварити на тему, в кого фреймворк кращий і швидкодія більша, дізнатись щось нове зі світу JS та просто побачити один одного, бо проекти та дедлайни часто-густо заважають це робити.

Відгук на Symfony Camp 2016

29 жовтня у Києві ось уже в сьомий раз відбулася конференція під назвою Symfony Camp 2016, яка збирає сотні симфоністів з усієї України та країн-сусідів. Сама конференція проходила, як і зазвичай, в готелі «Козацький», який знаходиться в центрі Києва на Майдані Незалежності.

Сьомий день народження Stfalcon.com

29-го вересня нам виповнилося 7 років! День народження студії — хороша нагода покинути стіни офісу і кудись з’їздити, тож цього разу ми вирішили відвідати місто-фортецю Кам’янець-Подільський.

Гайда на SmartFest 2016!

Друзі, кого цікавить просування продукту, фірми або особистого бренду? Запрошуємо відвідати SmartFest у Льовові 8-9 жовтня!

Отчет c GDG DevFest 2016

Какие конференции у нас в стране вам запомнились больше всего? Если в первых пунктах вашего рейтинга не встречается словосочетание GDG DevFest, скорее всего вы там просто не были. Молодая команда со Львова GDG Lviv сумела организовать грандиозное мероприятие международного уровня. Данное мероприятие было пятым по счету и это ощущалось в каждом организационном моменте.

Отзыв на конференцию PHP FrameworksDays 2016

3-го сентября состоялась очередная конференция PHP FrameworksDays. Она проводится каждый год осенью и собирает сотни участников из Украины, стран-соседей и ЕС. Спикерами выступают как опытные PHP-разработчики из украинских компаний, так и приглашенные англоязычные гости из разных стран.

Stfalcon в топе лучших мобильных разработчиков из Украины на Clutch

С радостью сообщаем, что компания stfalcon.com попала в лидеры мобильных разработчиков из Украины по версии Clutch. Clutch — это американский B2B-сайт, который составляет рейтинги и публикует клиентские отзывы об IT и маркетинговых компаниях.