Відгук на конференцію з маркетингу MarketLab 2016

На днях спеціально шукала івент з маркетингу та комунікацій, адже натхнення треба «подпитывать». Надчудово мати бажання і можливість відвідувати подібні заходи. Тому довго не роздумуючи, вирушила в столицю за новими знаннями і враженнями на MarketLab 2016 :)

Code’n’Coffee #22 Java

31-го березня Km C’n’C гостинно приймав IT-спільноту Хмельницького на черговий тематичний івент. Цього разу щасливчиками стали Java-розробники, які мали можливість отримати корисні знання від доповідачів із Києва.

Code’n’Coffee #18 PHP

Code’n’Coffee #18 Backend

25-го вересня пройшла чергова зустріч Code’n’Coffee #18, на якій були присутні backend-розробники та всі, хто бажав почути та побачити виступи трьох досвідчених доповідачів. Під час доповідей були підняті важливі питання роботи з Enterprise-проектами та їх об’єднанням, швидкого розгортання та використання додатків Symfony2 за допомогою Ansible, принципи та особливості роботи з базами даних MySQL.

Lviv JS 2015

В кінці серпня, незважаючи на відпустку, трапилась нагода потрапити в Lviv Arena на конференцію Lviv JS 2015 та послухати про тендеції розвитку front-end. Ранковий Львів зустрів похмурою погодою, накрапував дощ.

Odesa + iLogos + Unity = GetIT!

Odesa + Unity = GetIT!

Привіт. А знаєте, що було на цих вихідних в Одесі? («Кто сказал море? Кто этот рядовой шутник?»). Всі, хто хоч трішки цікавиться геймдевом, або ж іноді заходить на сайт Unity, знають — 15-го серпня компанія iLogos вп’яте організувала GetIT, одну з наймасштабніших конференцій літа, що стосується геймдеву.

Code'n'Сoffee #17 Android

Cone'n'Сoffee Android

Сезон отпусков в самом разгаре, а Stfalcon.com продолжает нас радовать очередной конференцией Code'n'Coffee. На этот раз главной темой была OS Android. К нам пришли трое опытных разработчиков с докладами очень высокого уровня. Поэтому обидно, если тот, кто читает мой отзыв, не смог посетить мероприятие и задать свои вопросы, хотя, как по мне, ребята раскрыли свои темы на отлично, и после просмотра видео с докладами возникнет только один вопрос — «в каком из своих проектов реализовать услышанное?».

Лекція Яра Бірзула «Тестування інтерфейсів»

Креативний дизайнер та досвідчений тестувальник Яр Бірзул довгий час займається досить цікавим, хоч непопуляризованим видом тестування інтерфейсів. 10 липня Яр навідався в офіс компанії stfalcon.com та розповів, як покращити ефективність проекту клієнта та створювати зручні і ефективні для користувача інтерфейси. Тестування інтерфейсів по-дорослому. Вибір людей за портретом типового користувача проекту та тестування в максимально наближених для користувача умовах.

Code’n’Coffee #16 IT Management

Желающих послушать об управлении ІТ-командами и углубить свои знания в Project Management оказалось больше, чем мы ожидали, но в просторном конференц-зале коворкинга «Тетрис» удалось разместить всех участников.

Видео докладов Code'n'Coffee #15

Відео доповідей Code'n'Coffee #15

29 мая состоялся первый дизайнерский Code'n'Coffee. В вечер пятницы в офисе компании stfalcon.com собрались дизайнеры и те, кому интересна тема дизайна интерфейсов. Докладчики из Одессы, Львова и Хмельницкого рассказывали о актуальных трэндах, новых инструментах и собственных принципах работы, которые будут полезны всем дизайнерам без исключения.